Türk Telekom zafere şartlandı

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom zafere şartlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2007 00:00

Başkent ekibi, Eurocup ikinci turunda Belçika’nın Charleroi takımıyla bu akşam 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacak.

BASKETBOL FIBA Eurocup’taki temsilcimiz Türk Telekomspor, bugün Charleroi sınavına çıkacak. İlk turu 6 maçta 5 galibiyet bir yenilgiyle tamamlayan Başkent ekibinin hedefi, Yunan Panionios ve Rus Rostov’un da bulunduğu K grubunu lider tamamlamak. Mavi beyazlıların antrenörü Ercüment Sunter, Belçikalı rakiplerini iyi tanımadıklarını ancak iyi bir takım olduğu konusunda bilgi sahibi olduklarını belirterek, "Hedefimiz, her maçta olduğu gibi galibiyet. Gerek BEKO ligi gerekse FİBA Avrupa Kupası’da hedefimiz zirvede olmak. Bunun için kazanma felsefesiyle mücadele ediyoruz. İyi oyuncularım var, iyi takımız ve iyi oynuyoruz. Charleroi’yi yenip, ikinci tura moralli başlamayı hedefliyoruz. Sakat olan Muratcan ve Mutlu da maça yetiştirilecek" dedi.

Greg’e dikkat

Ercüment Sunter, rakiplerinin Belçika liginde 13 galibiyet 4 yenilgiyle lider durumda olmasına dikkat çekerek, "En önemli silahları, geçen sene bizde forma giyen Grays Greg. Greg’in dış şutlardaki mükemmele yakın yüzdesini de çok iyi biliyoruz. Elimizden geldiğince buna önlem alacağız. Ayrıca 20 sayı ortalamasıyla oynayan Ralph Nehimiah Biggs ve 5.0 asist ortalaması olan Andre Hiddick dikkat edilmesi gereken etkili oyuncular" şeklinde konuştu. Öte yandan kaptan Haluk ise bir ilke imza atmak istediklerini ve yıllardır kupa özlemi çeken Ankaralılara her türlü sevinci yaşatmak için tüm arkadaşlarıyla birlikte sahada mücadele edeceklerini söyledi. Türk Telekomspor’un Belçika ekibi Charleroi ile Atatürk Spor Sarayı’nda oynayacağı karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!