Turgut Altınok: O zaman teleferiği de yıkın

Güncelleme Tarihi:

Turgut Altınok: O zaman teleferiği de yıkın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 01:06

Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası’nın yeni başkanı Zafer Şener ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyaret sırasında Keçiören’in en büyük tartışma konularından biri olan Cumhuriyet Kulesi’ne değinen Altınok, “O zaman teleferiği de yıkın, Botanik Bahçesi’ni de yıkın, şelaleyi de kapatın” çıkışını yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin mania hattını yükselttiğine değinen Altınok, şöyle devam etti:
“Kule bitse bile mania hattının 66 metre aşağısında kalıyor. Uçak, Keçiören’in olduğu yerde 5 bin 500 feet yükseklikten uçuyor zaten. Bunun gibi 10 tane daha kule koysak üst üste yine yetişmez. Bu konuda çok büyük çelişkiler var. Bir yandan ‘kuleyi yıkalım’ diye bahsedilirken ayrıca diğer yandan Büyükşehir Belediyesi 333 metre yüksekliğindeki bir proje açıklıyor. Bir yandan Cumhuriyet Kulesi’ne mania hattı yüzünden izin verilmezken, Cumhuriyet Kulesi’nin 3 misli büyüklüğünde bir projenin Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir arazide yapılacağından bahsediliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!