Turan Güneş'te yol çalışması koşu yolunu yuttu

Güncelleme Tarihi:

Turan Güneşte yol çalışması koşu yolunu yuttu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 01:53

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Turan Güneş Bulvarı’nda başlattığı yol genişletme çalışmasında, yol kenarındaki çiçek ve fidanların ardından koşu yolu da kaldırıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yaptığı yol genişletme çalışmaların ilk etabı, pazartesi günü Kepekli Kavşağı tarafından başladı. Ekipler, yolu genişletmek için merkez yönde Ahlatlıbel Kavşağı’ndan Panora Kavşağı’na kadar asfalt ile yol kenarındaki yeşil alan ve koşu yolunu iş makineleriyle kaldırdı. Yolun, kaldırılan yeşil alan ve koşu yolu yerine yapılacak şeritler ile genişletilmesi planlanıyor. 

BULVAR TRAFİĞİ KİLİT

Öte yandan çalışma nedeniyle bulvarda trafik çilesi de başladı. Çalışmanın sürdüğü bölgelerde yapılan şerit daraltması nedeniyle her iki yönde de trafik tek şeritten sağlanıyor. Trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde ise bulvarda uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Haberin Devamı

Turan Güneşte yol çalışması koşu yolunu yuttu

TEK ŞERİTTEN İLERLİYOR

Ahltalıbel istikametinde trafiğin tek şeride düştüğü Panora Kavşağı’ndan itibaren araçlar tampon tampona ilerliyor. Kavşakta başlayan araç kuyrukları, TRT Kavşağı’na kadar uzuyor. Merkez istikamette ise çalışmaların başladığı nokta ile Panora Kavşağı arasındaki 1 kilometrelik mesafede trafik, tek şeritten sağlanıyor. Sıkışan trafik nedeniyle Ahlatlıbel Kavşağı’na kadar uzayan araç kuyrukları oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!