Turan Güneş’te yine ölümlü kaza

Güncelleme Tarihi:

Turan Güneş’te yine ölümlü kaza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 14:19

Turan Güneş Bulvarı’nda bir ay içerisinde üç yaya hayatını kaybetti. Son kaza önceki gün bulvarın Yıldızevler Mahallesi kısmında yaşandı. Yolun karşısına geçmek isteyen Cumhur Salan(40), hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaşamını yitirdi. Vatandaşlar, “Buraya bir hız sınırı ayarı gelmesi gerekiyor” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Çankaya Yıldızevler Mahallesi Turan Güneş Bulvarı’nda Cumhur Salan’a (40) karşıya geçmeye çalıştığı sırada süratle seyreden ve sürücüsünün kimliği bilinmeyen otomobil çarptı. Önceki gün akşam saat 18.15 sıralarında meydana gelen kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Salan, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nda çalıştığı öğrenilen Salan'ın cenazesi memleketi Denizli'ye gönderildi. Kazaya karışan aracın sürücüsü ise gözaltına alındı. Kaza anı bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Turan Güneş’te yine ölümlü kaza

Haberin Devamı

HIZ SINIRI AYARI GELMELİ

Çankaya-Turan Güneş Bulvarı’nda 4 Aralık’ta ünlü manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy(73), 8 Aralık’ta ise Tuğçe Cırık(15) yolun karşısına geçmeye çalışırken meydana gelen kazalarda hayatını kaybetmişti. Kazanın tanıklarından Hüseyin Koç, “Akşam iş çıkışında arkadaşla refüje kadar geldik. Arkadaş yola çıktığında araç da süratle geliyordu, ikinci adımında vurdu. Metrelerce sürüklendi. Acilen sağlık ekiplerini aradık ama hayatını kaybetmişti sanırım. Buraya bir önlem alınmasını istiyoruz. Çok fazla kaza meydana geliyor. Buraya ışık konulmasını istiyoruz. İnsanlar çok dikkatsiz, sürücüler çok süratli. Buraya bir hız sınırı ayarı gelmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Turan Güneş’te yine ölümlü kaza

Turan Güneş’te yine ölümlü kaza



Vatandaş hızdan şikâyetçiydi abb çitli önlem almıştı
10 ARALIK 17 ARALIK
Hürriyet Ankara, Turan Güneş Bulvarı’nda iki ayrı noktada yaşanan kazalar sonrası olay yerine gitmiş, bölge sakinlerinin araçların hızından şikâyetçi olduğunu ve önlem alınması talebini ‘HIZLI VE TEHLİKE’ manşetiyle gündeme getirmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir haftada iki ölümlü kazanın yaşanmasının ardından bulvarın bir bölümünde ‘panel çit’ ile önlem almıştı.

BAKMADAN GEÇME!