TÜGED ithalat ve ihracatı öğretiyor

Güncelleme Tarihi:

TÜGED ithalat ve ihracatı öğretiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 00:00

Türkiye Gönüllü Eğiticiler Derneği (TÜGED), iş dünyasının çalışanlarına yönelik ithalat ve ihracat kursu açacak.

TÜRKİYE Gönüllü Eğiticiler Derneği’nin bu ay içinde planlanan kurslar tüm kurum ve kuruluşlarda çalışanlarla, yöneticilerine açık olacak.

Dış ticaret hakkında gerekli pratik ve teorik bilgilerin verilerek firma sahiplerinin, dış ticarete yönelmek isteyenlerin ve bu firmalarda çalışanların ithalat ve ihracat yapmalarının sağlamayı amaçlayan kurslar periyodik olarak tekrarlanacak. Sosyal amaçlı olan kurslarda katılımcılara piyasa koşullarının altında katılımcı ücreti belirlenecek.

İthalat ve ihracat yapma şansı

TÜGED’in düzenleyeceği ve kursiyerlere profesyonellerce verilecek kurslarda kişiler, gerçekleşmiş örnekler üzerinden birebir ithalat ve ihracat yapma şansına sahip olacaklar. Verilen ödev ve grup çalışmalarıyla, bilfiil nakliyeci, gümrükçü gibi işin yürümesi için gerekli olan kişilerle işbirliği yapma fırsatı bulacaklar. Dış ticaret departmanın da çalışan herhangi bir kişinin görev ve sorumluluklarını öğrenip bunları birebir uygulayacaklar.

Çalışanlara akşam dersi

TÜGED’in LR Ankara Sağlık Eğitim Organizasyon kuruluşuyla işbirliği içersinde gerçekleştireceği kurslar hafta içinde çalışanlara akşam, çalışmayanlara mesai saatleri içersinde gerçekleştirilecek.
Kayıtları başlayan kurslar için katılmak isteyenler derneğin Şehit Adem Yavuz Sok. No: 5/12 adresinde doğrudan veya www.gonulluegitimciler.org adresinden bilgi alabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!