Tuğba Karaca da destek verdi

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Karaca da destek verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 13:10

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Gençlik İletişim Birimi’nin sokak ve barınaklardaki hayvanlara yardım için düzenlediği etkinliğe tiyatro sanatçısı Tuna Arman, model ve televizyon sunucusu Tuğba Karaca, Survivor yarışmacısı Volkan Çetinkaya ile çok sayıda davetli katıldı. 

Haberin Devamı

Gönüllü avukat, stajyer avukat ve üniversite öğrencilerinin de yar aldığı etkinlikte, TBB Gençlik İletişim Birimi, iki ton ve üzerinde mama bağışı toplamayı hedeflediklerini kaydetti. Genç avukatları ve üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, "Hayvanlara karşı suç işlemek çok büyük suçların ilk adımıdır. O sebeple bugün burada bir kararlılıkla şunu söyleyelim, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bekleyen Hayvan Hakları Yasası'na müdahale edelim. Hayvanlara tecavüz eşyaya kötü muamele değil, bir canlıya karşı suç haline gelsin. Hayvan öldürmek, eşyaya zarar vermek değil bir canlıyı öldürmek olsun" dedi.
Öte yandan gecede, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Harun Koçak anısına yakın dostu Psikiyatri Uzmanı Doktor Semih Dikkatli'ye plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!