Tubil’de Yeni Kayıt Dönemi

Güncelleme Tarihi:

Tubil’de Yeni Kayıt Dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:17

TÜRK KÜLTÜRÜNÜN BİR PARÇASI OLAN FOLKLORUN GELECEK KUŞAKLARA AKTARILMASI AMACIYLA KURULAN YENİMAHALLE BELEDİYESİ TUBİL HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NDA YENİ KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI.

Türk kültürünün bir parçası olan folklorun gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla kurulan Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nda yeni kayıt dönemi başladı.
Türkiye’yi ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil eden TUBİL Halk Dansları Topluluğu, dans etmeyi seven ve dansa yeteneği olan herkese kapılarını açmaya devam ediyor. Uzman eğitmenler gözetiminde eğitim alan üyeler, profesyonel birer dansçı haline geliyor.
DANS DOLU BİR YIL
Yeni dönem heyecanının yaşadığı TUBİL’de Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde kayıtlar alınmaya başladı. TUBİL ailesine katılan üyeler, dans dolu bir yıl geçirirken, Antalya, Burdur, Silifke, Trabzon, Bolu, Van, Mardin, Kırklareli, Bitlis, Gaziantep ve Aydın yöreleri ile Terekeme, Güreşçi, Aşuk ile Maşuk, Roman oyunlarını öğrenecek.
ÇOCUKLAR İÇİN BALE ZAMANI
Halk oyunlarının yanı sıra bu yıl branşlara çocuklar için bale de ekleyen topluluk, usta balet ve balerinler de yetiştirecek. Çocuklara yönelik olarak açılacak bale kursunda minikler, eğlenerek öğrenecek.
Kurslar hakkında detaylı bilgi 387 14 38 numaralı telefondan alınabilecek. Vatandaşlar fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu ile kurslara başvuruda bulunabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!