TONA Yapı’dan yaza merhaba

Güncelleme Tarihi:

TONA Yapı’dan yaza merhaba
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2023 12:53

Ankara merkezli özgün, çevreci ve insan odaklı yaşam projeleri ile tanınan TONA Yapı, Duru Beytepe Tanıtım Ofisi’nin bahçesinde ‘Yaza Merhaba’ etkinliği düzenledi.

Haberin Devamı

TONA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, etkinlikte yaptığı konuşmada, 40 yılı aşkın süredir sektörel deneyimlerinin olduğunu belirterek, TONA Yapı olarak güçlü bir ortaklık yapısına ve finansal dokuya sahip olduklarını, insanı odağına alan yaşam alanları inşa etmeyi hedeflediklerini, tecrübeli ekibiyle birlikte inşaat sektöründe dünyadaki en yeni ve güncel gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu noktada hayata değer katan projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

TONA Yapı’dan yaza merhaba

İlhan ERDAL

Yeni projelere ilişkin bilgi de aktaran İlhan Erdal, İncek’te yapımı süren Tona Residence ile birlikte Alacaatlı ve Beytepe’de iki yeni projeye başlayacaklarını, Bodrum ve İstanbul Göktürk’teki projelerin ise mimari tasarım sürecinde olduğunu söyledi. Türkiye’nin güçlü markalarıyla çözüm ortaklığı ve iş birliği yaparak, projelerine değer katmaya yönelik çalıştıklarını vurgulayan TONA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal; konut, AVM, ofis ve üst yapı başta olmak üzere tüm inşaat kollarında faaliyet gösteren çalışmalarının hızla sürdüğünü sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

TONA Yapı’dan yaza merhaba


Yaklaşık üç yüz kişilik özel davetlinin keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, katılımcılar bol bol sohbet etme fırsatı yakalarken, çocuklar da bahçenin tadını çıkardı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen konuklar, keyifli bir gün geçirdi.

TONA Yapı’dan yaza merhaba

BAKMADAN GEÇME!