Tepki gösteren çifti darbetti

Güncelleme Tarihi:

Tepki gösteren çifti darbetti
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2021 23:34

Ankara'da köpeğe tekme attığı iddia edilen G.Ö.'nün, kendisini uyaran Sevda ve Ahmet Titiz çiftini darbettiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Çankaya ilçesi Dodurga Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evlerine yakın bir noktada sokak köpeklerini besleyen Sevda ve Ahmet Titiz çifti, bir köpeğe tekme attığını iddia ettikleri G.Ö.'ye tepki gösterdi. Çift, G.Ö.'yü uyararak neden köpeğe tekme attığını sordu. G.Ö. de sokak hayvanlarını besledikleri için köpeklerin mahalleye geldiğini söyleyerek Titiz çiftine tepki gösterdi. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya döndü. Cep telefonuyla görüntülenen olayda, G.Ö.'nün Titiz çiftinin üzerine yürüyerek darbettiği görüldü. Titiz çifti, olayın ardından sağlık raporu alarak şikâyette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tepki gösteren çifti darbetti


TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Haberin Devamı

Olayın görgü tanığı olan Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, şunları söyledi: "Şahıs küfürler ediyor. Daha sonra da kadının şahsi bahçesine girerek, kadını ve eşini darbediyor. Konu her ne olursa olsun, bir kadına küfür edip, üzerine yürümek asla doğru değil. Köpeğe tekme atan kişiye para cezası yerine hapis cezası olsaydı o adam o tekmeyi atamazdı ve bu kavga da olmazdı. Çift, darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu. Biz de olayın takipçisi olacağız" dedi. 

BAKMADAN GEÇME!