Temizlik senfonisi

Güncelleme Tarihi:

Temizlik senfonisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 14:29

Yenimahalle Belediyesi’nde görevli 12 temizlik personelinin yer aldığı ritim grubu, ilk konserini 3 Haziran Cumartesi günü Meydan AVM önünde verecek.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 12 temizlik personeli, Ankara’da bir ilke imza atarak ritim grubu kurdu. Yaşları 20 ila 55 arasında değişen 12 personel, bugünlerde hummalı bir şekilde 3 Haziran Cumartesi günü Meydan AVM önünde düzenlenecek olan Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında yapacakları gösteriye hazırlanıyor. Haftada 2 gün 2’şer saat eğitim yaptıklarını anlatan ritim grubunun şefi 52 yaşındaki 2 çocuk babası Haydar Öcal “Müzik bize terapi gibi oluyor” diyor.

Temizlik senfonisi

Müziğe gönül veren personellerin enstrümanları ise çöp konteyneri, cam kumbarası, pil kutusu, bitkisel atık yağ bidonu ve çalı süpürgesi oldu. Yaklaşık 5 hafta önce Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursu (YENİMEK) ritim eğitmenleri Erhan Demir ve Koray Özer ile çalışmaya başlayan ritim grubunun repertuvarı ise oldukça geniş. Grup Türkçe ve yabancı şarkıların yanı sıra hocalarının hazırlandığı koreografi ve kompozisyonları da başarı ile icra ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!