Telekom’un 7. harikası

Güncelleme Tarihi:

Telekom’un 7. harikası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2006 00:00

Lacivert-beyazlılar, Selçuk Üniversitesi’ni yenip ligde 7’de 7 yaptı. Yarın oynayacağı Ural Great maçı öncesinde moral buldu.

BEKO Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nin lideri Türk Telekom, zirve yolunda dolu dizgin gidiyor. Lacivert-beyazlılar, ligde yedinci zafer haftasını geride bırakırken, Avrupa Kupası maçı öncesinde moral buldu. Türk Telekom antrenörü Ercüment Sunter, her karşılaşmaya büyük önem verdiklerini ve özellikle kendi sahalarındaki maçları, kaybetmek istemediklerini belirtti.

Uzunlarımız Dudley’i aratmadı

Başarılı antrenör şöyle konuştu: "Erwın Dudley’in fazla ciddi olmayan bir sakatlığı vardı ve kendisini bu maçta dinlendirmek istedik. Çünkü önümüzde çok önemli bir Ural Great maçı var. Dudley’in yokluğunda, diğer uzunlarımız, Jagla, Umut ve Deric Alston da çok iyi oynadı ve kendisini aratmadı. Şimdi gözümüzü Avrupa Kupası maçına çevirdik.

Ural Great maçı önemli

Gruptan çıkabilmemiz için mutlak kazanmamız gereken bir mücadele. Kendi evimizde CSKA Sofya’yı yendik. Yarın da Rus ekibini yenebilecek güce ve kaliteye sahibiz. İyi bir hava yakaladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Ural Great’ın, sahasında Panionions’a yenilmiş olması, guruptaki mücadelenin ne denli çekişmeli olacağını gösteriyor"
Türk Telekomspor’un FİBA Eurocup’taki Ural Great maçı, yarın akşam 18.30’da Atatürk Spor Sarayı’nda oynanacak..
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!