Telekom tempoyu yükseltti

Güncelleme Tarihi:

Telekom tempoyu yükseltti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 14:34

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Türk Telekom, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Karacasu’da sürdürüyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören, kampın iyi geçtiğini belirtip, “Güzel bir tempoda çalışıyoruz. Buraya 16 sporcu ile geldik. Bu sene geliştirme ligi de oynayacak takımımız var. Basketbol Federasyonunun yeni bir uygulaması olan geliştirme ligi oynanacak. Bu, bizim kulübümüz adına önemli. O takım oyuncularından 5’ini buraya getirdik” diye konuştu.
15 gündür çalıştıklarını anlatan Gören, “Bu dönemde hazırlık maçı oynamak istemedik. Şu an maç oynayacak durumda değiliz. Önümüzdeki haftadan itibaren hazırlık maçlarına başlayacağız. İki turnuvaya katılacağız. Ardından da Federasyon Kupası’nda 5 maç üst üste oynayacağız. Oraya hazır olmaya çalışıyoruz” dedi.
Çok yeni bir takım olduklarının altını çizen Gören, “Geçen seneki kadrodan sadece 2 oyuncu var. Önemli oyuncuları da hedefimiz doğrultusunda kadromuza kattık. Kaya Peker, Ender Arslan gibi yıllarca üst seviyede oynayan basketbolcuları transfer ettik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HERKES ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Türk Telekom’un deneyimli oyuncularından Kaya Peker, arkadaşlarının özverili çalıştığını aktarıp, “Daha önce bir arada oynamamış olsak da birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Uyum dönemi arkadaşlık açısından çok uzun sürmedi. Basketbol açısından tabii ki sahada herkesin birbirine alışması biraz daha sürecektir. Federasyon Kupası’na kadar yeterli süre var” dedi.

BAKMADAN GEÇME!