Tek şerit Çukurambar’a dar geldi

Güncelleme Tarihi:

Tek şerit Çukurambar’a dar geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 00:00

Çukurambar’ı Eskişehir Yolu’na açan bağlantı yolu, trafik sıkışıklığına engel olamazken, sabahları bölgede trafiği daha da artırdı. Tek şeritten Eskişehir Yolu’na çıkmaya çalışan araçlar, bütün Çukurambar trafiğini felç ediyor.

Haberin Devamı

Çukurambar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi sabah ve akşam saatlerinde trafik sıkışıklığı nedeniyle vatandaşları çileden çıkartıyor. Caddeden Eskişehir Yolu’na gitmek isteyen sürücüler JW Marriot Otel’in yanından açılan bağlantı yolunu kullanmaya çalışıyor. Bağlantı yolunun yetersiz kalması sebebiyle Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki kuyruk, zaman zaman Çetin Emeç Bulvarı’na kadar uzanıyor.

POLİS DE ÇARE OLAMADI

Vatandaşlar bağlantı yoluna ‘Çukurambar sibobu’ ismini verirken, yolun trafiği rahatlatmadığını sadece havasını aldığını söyledi. Sürücüler duruma isyan ederken, yetkilileri bir an önce rahatlatıcı bir düzenleme yapması talebinde bulundu. Çukurambar’dan tek şerit üzerinden Eskişehir Yolu’na çıkmak isteyen sürücüler, yolda “hızlanma şeridi” olmadığı için ve Eskişehir Yolu da tıkandığı için, Çukurambar trafiğini de engelliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!