Tek kişilik dev kadro

Güncelleme Tarihi:

Tek kişilik dev kadro
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 01:19

Türkiye genelindeki sahnelerde sergilenen tek kişilik oyunlar 18-23 Kasım tarihleri arasında Ankara’da seyirci ile buluşuyor.

Haberin Devamı

İstanbul Devlet Tiyatrosundan ‘Hamlet’, Ankara Devlet Tiyatrosundan ‘Bizim Yunus’, Konya Devlet Tiyatrosundan ‘Shirley Valentine’, Adana Devlet Tiyatrosundan ‘Bir İnsan, Bir Ağaç, Bir Köpek’ ve daha birçok eser Devlet Tiyatrolarının düzenleyeceği Üçüncü Ankara Buluşmasının seyirlik oyunları arasında yer alıyor.

HAMLET AKÜN’DE

William Shakespeare’in yazdığı, Sabahattin Eyüboğlu’nun çevirdiği ve Işıl Kasapoğlu’nun rejisörlüğünü yaptığı İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Hamlet’ Akün’de sahnelenirken, Cengiz Toraman’ın yazdığı ve Levent Aras’ın yönettiği Erzurum Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Anlatılan Senin Hikayendir’ ise Şinasi Sahnesinde perde açacak. Altındağ Tiyatrosunda, Konya Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Shirley Valentine’; Küçük Tiyatroda, Adana Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Bir İnsan, Bir Ağaç, Bir Köpek’; Oda Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Tek Kişilik Yaşam Bedri Rahmi Eyüboğlu’ tiyatroseverlerle buluşacak.
Stüdyo Sahnede, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Bizim Yunus’; Tatbikat Sahnesi’nde, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Hüzzam’; İrfan Şahinbaş Sahnesi’nde, Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı ‘İyiyim’; Şinasi Sahnesi’nde İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı ‘İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı’; 75. Yıl Sahnesi’nde, İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Nice Yıllara’; Stüdyo Sahnede ise Ankara Devlet Tiyatrosu yapımı ‘Kontrabas’ isimli oyunlar sahnelenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!