Tek durak otobüsü

Güncelleme Tarihi:

Tek durak otobüsü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 16:24

Batıkent Metrosu’nun son durağı 16 Nisan sabahındın itibaren 2 ay süreyle Akköprü olacak. Yolcular, Akköprü’den otobüslerle AKM’ye taşınacak. Aktarmalar ise ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in daha önce ‘Akköprü’nün ring sınavı’ manşetiyle duyurduğu Sincan ve Batıkent metrolarının yolcularını yakından ilgilendiren çalışmayla ilgili dün Büyükşehir Belediyesi yazılı açıklama yaptı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yapacağı Keçiören Metrosu ile Batıkent Metrosu’nun bağlantı çalışmaları nedeniyle 16 Nisan’dan itibaren 2 ay süreyle yeni düzenleyeye gidilecek. 16 Haziran’a kadar sürecek çalışmalar süresince Akköprü İstasyonu kullanılamayacak. 

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Sincan ve Batıkent’ten metroya binen yolcular, Akköprü İstasyonu’nda inecek ve buradan ücretsiz otobüslerle bir istasyon ilerisindeki AKM İstasyonu’na taşınacak. Bir istasyondan diğerine otobüslerle taşınacak yolcular daha sonra AKM İstasyonu’na kadar uzatılan Koru Metrosu’na binerek, Kızılay ve Koru istasyonlarına kadar ücretsiz olarak yolculuklarına devam edebilecekler. Yeni düzenleme, çift yönlü olarak uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!