TED’lilerden Cumhuriyet Balosu

Güncelleme Tarihi:

TED’lilerden Cumhuriyet Balosu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 17:14

Türk Eğitim Derneği (TED), Cumhuriyetin 93. yılını görkemli bir baloyla kutladı. Zuhal Olcay’ın sahne aldığı geceden elde edilen gelir TED burs fonuna aktarıldı. 

Haberin Devamı

TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun ev sahipliği yaptığı Sheraton Otel’deki geceye, kolej mezunu çok sayıda isim katıldı. Pehlivanoğlu, açılış konuşmasında Türk Eğitim Derneği’nin neredeyse Cumhuriyet’le aynı yaşta olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:“Biz TED’liler olarak yoksul çocukların da eğitim hakkına sahip olabileceği bir vatan istiyoruz. Kültürel farklılıklarımızın aslında birer zenginlik olduğunun anlaşılmasını istiyoruz. Bu güzel vatanın havasında daha fazla demokrasi, çağdaşlık ve insan hakları istiyoruz.” 

TED’lilerden Cumhuriyet Balosu

ZUHAL OLCAY SAHNE ALDI

Kanun Namına Project adlı müzik grubu sahne aldığı baloda ünlü sanatçı Zuhal Olcay da sevilen şarkılarını seslendirdi. Olcay, şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Balonun ilk dansını ise Selçuk Pehlivanoğlu ve eşi Bilge Pehlivanoğlu yaptı. Balodan elde edilen gelir TED burs fonuna aktarıldı. TED, ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyası ile tam eğitim bursu veriyor. SBursiyer öğrencilerin sosyal gelişimleri uzman psikologlar aracılığıyla izleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!