TED sırat köprüsünde

Güncelleme Tarihi:

TED sırat köprüsünde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 01:23

Lige tutunmaya çalışan kırmızı-lacivertliler ile play-off’a girme uğraşındaki Galatasaray, yarın kritik bir maça çıkacak.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Rönesans TED Ankara Kolejliler, son maçta deplasmanda Galatasaray Liv Hospital’ı yenerek kümede kalmayı hedefliyor.
Tofaş maçı öncesi takımın başına getirilen Başantrenör Hasan Özmeriç, son iki haftada aldıkları Tofaş ve Pınar Karşıyaka galibiyetleri ile takımın güveninin arttığını belirtti.
Kümede kalma yolunda her şeyin kendi ellerinde olduğunu hatırlatan Özmeriç, “Kazandığımız zaman diğer maçların sonuçları önem taşımıyor” ifadelerini kullandı.
Özmeriç, Galatarasay Liv Hospital’ın bazı sıkıntılar yaşasa da üst düzey oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Onlar da muhakkak play-off’a girmek isteyecek. Kolay bir maç olmayacak ama biz son dönemdeki konsantrasyonumuzla bu maça hazırlanıyoruz. Bizim için artık içeride veya dışarıda oynamak önemli değil, mühim olan galibiyet sayımız. Hedefimiz İstanbul’da Galatasaray’ı yenerek ligde kalmak.”
Galatasaray Liv Hospital-Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı yarın, saat 16.30’da, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!