TED Ankara Koleji mezunlarının balosu

Güncelleme Tarihi:

TED Ankara Koleji mezunlarının balosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 00:00

Ankara Koleji Mezunları Derneği, Sheraton Oteli’nde muhteşem bir balo düzenledi. Geceye katılanlar gönüllerince eğlendiler. Baloya İstanbul’dan da çok sayıda konuk katıldı.

TÜRKİYE’nin en köklü okullarından TED Ankara Koleji mezunları, Sheraton Oteli’nde düzenlenen görkemli baloda bir araya geldi. Ankara Koleji Mezunlar Derneği tarafından 22’incisi düzenlenen geceye, aralarında İstanbul’dan gelen konukların da olduğu çok sayıda davetli katıldı. Ankara Koleji’nin eski ve yeni mezunlarının bir araya geldiği geceye katılanlar arasında merhum Alpaslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş ve eşi Cansel Türkeş, Türkiye eski güzellerinden Arzu Köprülü, Devlet eski Bakanı Nejat Arseven’in eşi Düriye Arseven gibi isimler de vardı.

DANS ETTİLER

Gecede bir konuşma yapan Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, yapılacak genel seçimlere değinerek, "Ülkenin her yerinde Atatürk’ün çocukları olmanın gururunu yaşıyoruz. 22 Temmuz’da yazlıklarınızda yan gelip yatmayın. Sandığın başına gidin" dedi. Geceye katılan tüm konuklar şık giyimleriyle göz kamaştırdılar. Kolej mezunları, gece boyunca bol bol dans ederek eğlencenin keyfini yaşadılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!