TechBridge Kuzey Yıldızı girişimcileri bekliyor

Güncelleme Tarihi:

TechBridge Kuzey Yıldızı girişimcileri bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2021 16:26

TechBridge Kuzey Yıldızı, yeni fikirlerin projeye dönüşmesi amacıyla genç girişimcileri ağırlamaya başladı. 24 saat açık olacak teknoloji ve inovasyon merkezinde, girişimciler için bir çok alt yapı desteği ücretsiz olarak veriliyor.

Haberin Devamı

ANkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), açık ofis alanlarından teknolojik altyapıya, eğitim olanaklarından oyun alanına kadar pek çok destekten ücretsiz yararlanılacak olan ‘TechBridge Kuzey Yıldızı’nın kapılarını genç girişimcilere açtı. Genç girişimcilere çeşitli eğitimlerin verilmesinin planladığı merkezde ilk eğitim, yapay zeka dersleriyle ile başladı. 7 gün 24 saat açık olacak merkezde, sektör profesyonelleri tarafından ücretsiz olarak seminerler, program tasarımı ve kodlaması, girişimcilik odaklı eğitimler ile yatırımcı günleri düzenlenmeye devam edecek.

FİKİRLER PARLIYOR

ABB Başkanı Mansur Yavaş, teknoloji ve inovasyon merkezi ‘TechBridge’in Kuzey Yıldızı’nda hizmete açıldığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak, “Kuzey Yıldızı’nda artık fikirler parlıyor. Gençlerimiz hayallerini ülkelerinde gerçekleştirebilsin istiyoruz. Siz yeter ki bu ülkeden ümidi kesmeyin” paylaşımı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!