Tarihi dönüşüm

Güncelleme Tarihi:

Tarihi dönüşüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2022 13:48

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte tarihi ‘Samanpazarı Meydanı Projesi’ni yerinde inceledi.

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi eski binasının olduğu yerde yapılacak olan Samanpazarı Meydan Projesi için düğmeye basıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a bölgede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, proje tamamlandığında Ankara’nın çok değerli bir alan ve çok değerli bir meydan kazanacağını söyledi.

Tarihi dönüşüm

BÖLGE NEFES ALACAK

Samanpazarı Meydanı projesinin içerisinde oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş alanları, yeşil alanlar, bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan 350 araçlık otopark ile kütüphanenin bulunacağını söyleyen Balcı, “Bu proje Ankara’da tarihi bir dönüşüm. Hem çok büyük hem de Ankara için tarihi bir alanda, çok büyük bir değişim ve dönüşüm projesine imza atıyoruz. Allah kısa sürede tamamlamayı nasip eder inşallah” dedi. Balcı, “Sayın Bakanımıza Altındağımıza verdiği değerden ve desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tarihi dönüşüm

BAKMADAN GEÇME!