Tanık: Gökçek politikaları iflas etti

Güncelleme Tarihi:

Tanık: Gökçek politikaları iflas etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 00:00

ÇANKAYA Belediye Başkanı Bülent Tanık, toprak kayması olduğu için bir süredir gündemde olan Akpınar Mahallesi ile ilgili 13 Temmuz tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi kararının Melih Gökçek politikalarının iflasının kanıtı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Tanık, Gökçek’in bir buçuk yıldır alması gerektiği halde insanları mağdur ederek almadığı kararları müfettiş raporlarının da etkisiyle şimdi almak zorunda kaldığını söyledi. Tanık, şunları söyledi:

Akpınarlı yine bekleyecek

“Bu güne kadar aklın neredeydi? Biz onca zaman söyledik, Mamak Ellinci Yıl kaymasında hemen yardım kararı alan Büyükşehir Belediye Meclisi niye Akpınar’da almadı diye. İlle İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin raporu mu gerekliydi? Gün be gün Büyükşehir Belediyesi’nin bu işle ilgili kusurları ortaya çıkacak ama 13 Temmuz tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi kararı peşin peşin bunların itirafıdır. Melih Gökçek şu ana kadar kanunlarla asli sorumluluğu olan yapması gereken ve bir buçuk yıldır yapmadığı şeyleri yapma kararı almaya çalışmıştır. Şimdi bizim teklif ettiğimiz planı değiştirerek kendisinin yapmış olduğu planı da iptal etmiş olması Büyükesat’taki bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları iptal ettirerek Akpınarlıyı yeniden beklemeye mahkum kılıcak bir karardır. Bu çözüm değil, Akpınarlı için çözümsüzlük ve Akpınar’ı bahane ederek Çankaya Belediyesi’nin arsalarına el koyma ve iş yapabilmesini engelleme girişimidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!