Takım kaliteli taraftar süper

Güncelleme Tarihi:

Takım kaliteli taraftar süper
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2019 16:00

Ankaragücü’nün Malili futbolcusu Sacko, üst düzey bir ligde mücadele ettiklerini söyledi. Her maça kazanmak için çıktıklarını belirten sağ kanat oyuncusu, “Yüzde yüz ligde kaldık diyemeyiz. Ciddiyeti elden bırakmadan, kalan maçlarda en fazla puanı toplamaya çalışıcağız” dedi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nün Malili futbolcusu Hadi Sacko, Türk futbolunun ileri seviyede olduğunu, bunun da burada futbol oynamayı zevkli hale getirdiğini söyledi.
Malili futbolcu, üst seviyede, kaliteli takımların olduğu bir ligde mücadele ettiklerini belirtip, şöyle konuştu:
“Yüzde yüz ligde kaldık diyemeyiz. Yarın ne olacağını bilemezsiniz. Biz her maça ayrı hazırlanıyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var. Çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Her maçı kazanmaya çalışıyoruz. Ortam gayet güzel.

KALBEN SİZİ DESTEKLİYORLAR

“Ankaragücü taraftarının bende çok özel bir yeri var. Her futbolcu böyle bir taraftar karşısında oynamak ister. Çünkü sizi kalben, son dakikaya kadar destekliyorlar. Siz de doğal olarak o enerjiyle beraber çok daha iyi bir performans gösteriyorsunuz. Antrenman sahasındaki (Aşk Ankaragücü’dür) ifadesi çok anlamlı. Biz bir aileyiz. Ailenin önemine vurgu yapılıyor. Çok güzel bir anlam katıyor. Ankaragücü başarıya aç, taraftar ise inanılmaz.

Haberin Devamı

BÜYÜK BİR HEYECAN YAŞADIM

Ankaragücü’nden teklif geldiğinde büyük bir heyecan yaşadım. İspanya İkinci Ligi’nden, Süper Lig’e geldiğimde heyecanlandım. Türkiye Ligi, daha üst seviyede, rekabetçi ve daha zorlu bir lig. Benim için yeni bir maceraydı. Kendimi kanıtlamak açısından yeni bir ortam. O yüzden sevindim. ‘İspanya 2. Ligi’ deyip geçmeyin. İkinci lig çok mücadeleci ve çok zorlu bir ligdir. Süper Lig’e kıyasla çok açık bir futbol oynanmıyor. Burada çok daha açık bir futbol oynanıyor. Bu da göze hoş gelen bir futbol.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!