Tahliye talebi reddedildi

Güncelleme Tarihi:

Tahliye talebi reddedildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 01:45

Ankara'da Ön Cebeci Mahallesi, Samur Sokak’taki evinin bahçesinde 11 köpek ölüsü bulunan ve yedi köpeği de uygunsuz koşullarda tuttuğu suçlamasıyla tutuklanan Meral Tekin'in yargılamasına başlandı.

Haberin Devamı

Ankara 55’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan tutuklu sanık Meral Tekin, savunma yaptı. Bahçesinde gömülü köpeklerden sadece ikisinin kendisine ait olduğunu ve bu köpeklerin de kanser ve gençlik hastalığına yakalanarak öldüğünü söyleyen Tekin, özetle şunları söyledi:

200 HAYVAN AÇ KALDI

“40 yıldır kimseden destek almadan sokak hayvanlarına her türlü desteği verdim ve tedavilerini üstlendim. Benim bu hayvanları tedavi ettirdiğime dair kayıtlar var. Özel veterinerlerde ölen köpeklerim çöpe atılacaktı; vicdanım el vermedi ben de kendi bahçeme gömdüm. Bu hayvanlardan ayrı olarak yedi köpeğim daha vardı. Onları geçici olarak karşı dairede bir geceliğine bırakmıştım, ertesi gün de bu olay meydana geldi. Çürümüş hayvan cesetleri bana ait değil. Beni şikâyet edenlerle husumetim var o yüzden şikâyet ettiler. Ben buradayken dışarıda 200 hayvan aç kaldı. Tahliyemi istiyorum” dedi. Tahliye talebini reddeden mahkeme, tanıkların dinlenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!