Sürücülerin kâbusu oldu

Güncelleme Tarihi:

Sürücülerin kâbusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 15:32

İncek ve Çayyolu’nu birbirine bağlayan Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki kavşağa inşa edilen ada, sürücüleri zorluyor. Sol şeritte ilerlerken önlerine aniden çıkan adadan kaçmak isteyen şoförler, zorunlu ani manevralar nedeniyle büyük tehlike atlatıyor.

Haberin Devamı

İncek Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde 1746. Sokak kesişiminde yapılan kavşak çalışması bölgeden geçen sürücülerin korkulu rüyası oldu. Daha önce gidiş ve geliş 3’er şerit olarak inşa edilen caddede, yeni yapılan kavşağın ardından yolun Çayyolu istikameti 1746. Sokak dönüşünde daralma yaşandı. Yol çizgilerinin yenilenmemesi ve kavşağa trafik lambası yerleştirilmemesi nedeniyle sürücüler bir anda daralan kavşak ve keskin dönüş nedeniyle zor anlar yaşıyor. Çayyolu istikametinde en sol şeritten ilerleyen sürücüler bir anda karşılarına çıkan kavşak üzerinden yola uzanan ada nedeniyle aniden sağ şeride geçmek zorunda kalıyor. Gece saatlerinde adayı fark edemeyip, üzerine çıkan araçlar ise takla atma tehlikesi atlatıyor.

DARALTIRLARSA SORUN ÇÖZÜLÜR

Hürriyet Ankara’ya konuyla ilgili şikayetlerini aktaran vatandaşlar, şunları söyledi:
“Caddede araçlar 3 şeritten ilerlerken birden yol daralarak çok keskin bir kavşak karşımıza çıkıyor. Sol şeritten giden araçlar kavşaktaki adayla aniden karşılaşıyor ve sağa doğru manevra yapmak zorunda kalıyor. Eğer sağında bir araba varsa kazayla burun buruna geliyorlar. Gece saatlerinde adaya dikkat etmeyen sürücüler üzerine tırmanıyor. Araçlar takla atma tehlikesi yaşıyor. Yolun aniden daralması, kavşağa trafik lambası konulmaması ve yol çizgilerinin yapılmaması sürücüleri zorluyor. Yolun İncek istikametinde hiçbir sorun yok ancak yetkililer kavşağın Çayyolu yönündeki adayı biraz daha daraltırlarsa sorun çözülmüş olur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!