Sürprizlere hazır olun

Güncelleme Tarihi:

Sürprizlere hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 15:44

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’den, sarı-lacivert renklere gönül verenleri umutlandıran açıklama geldi.Geride kalan sezon ki kadronun temel taşlarından biri olan Alihan Kubalas’ın sözleşmesini uzattıklarını açıklayan başkan, “Prensipte anlaştığımız yerli ve yabancı oyuncular var” diye konuştu.

Haberin Devamı

SporToto Süper Ligin Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü, iç transferde Alihan Kubalas’ın sözleşmesini uzatırken, kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner’den taraftarı umutlandıran açıklama geldi.
26 yaşındaki savunma oyuncusu, Beştepe Tesisleri’nde, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra sözleşmesini 1 yıl uzatan imzayı attı.

Alihan Kubalas, Süper Lig’de MKE Ankaragücü formasıyla sahaya çıkmak için sabırsızlandığını vurgulayıp, “Başkanımız Mehmet Yiğiner, yöneticilerimiz ve hocamız ile konuştuktan sonra çok sevdiğim Ankaragücü ile sözleşmemi yeniledim. Her zaman olduğu gibi saha içinde ve saha dışında Ankaragücü’ne yakışır bir şekilde mücadelemi devam ettireceğim. Muhteşem taraftarımız ile Süper Lig’de de başarı yakalayacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

PERFORMANSI SÜREKLİ YÜKSELİYOR

Başkan Mehmet Yiğiner, Alihan Kubalas’ın iki sezondur çok başarılı bir grafik çizdiğine dikkati çekerek, “Alihan, sürekli performansını yükselten bir kardeşimiz. Bizimle iki şampiyonluk yaşayan oyuncumuz ile yola devam etmek güzel. Camiamıza hayırlı olsun. Teknik heyetin raporu doğrultusunda görüştüğümüz ve prensip anlaşmasına vardığımız yerli ve yabancı oyuncular var. Taraftarlarımız sürprizlere hazır olsun” değerlendirmesinde bulundu.
Gençer Altay yolcusu
Transfer yasağını kısa sürede kaldırmayı hedefleyen Ankaragücü, şu ana kadar dış transferde Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Biofuma ile ön protokol yaparken, iç transferde Sedat Ağçay, Arif Morkaya ve Alihan Kubalas ile sözleşme yeniledi. Yusuf Abdioğlu Hatayspor’a giderken, takımdan ayrılan bir diğer isim Gençer Cansev’in de Birinci Futbol Ligi’ne yükselen Altay ile anlaştığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!