Sting’in kızı Ankara’ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Sting’in kızı Ankara’ya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2011 00:00

Forum Ankara Outlet bünyesinde yer alan Moda Sokağı’nın açılış partisi için, Amerikalı sanatçı Sting’in kendisi gibi müzisyen ve model kızı Coco Sumner bugün Ankara’ya geliyor.

Ünlü sanatçı Sting’in kendisi gibi sanatçı olan kızı Coco Sumner Türkiye’ye geliyor. Sumner;  Forum Ankara Outlet bünyesinde yer alacak Moda Sokağı’nın açılış partisi için bugün Ankara’da olacak. Önce ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin objektifine poz verecek olan Coco Sumner ardından Ankaralılar için özel bir müzik performansı sergileyecek. Asıl adı Eliot Pauline Sumner olan Coco Sumner aynı zamanda ünlü bir model. Burberry’nin reklam kampanyasında yer alan Sumner, Lancome’un İngiltere’deki yüzü oldu ve birçok önemli moda dergisinin kapağında yer aldı. Sumner elektronik altyapıların üstüne kurulmuş alternatif rock melodilerinden oluşan parçalara imza atıyor.
Dünya Modası
Avantajlı kampanyaları ve eğlenceli aktiviteleri ile öne çıkan Forum Ankara Outlet’te açılan Moda Sokağı’nda  Armani’den  Chole’ye,  Roberto Cavalli’den  Austin Reed’e, Pal Zileri’den Etro’ya   moda severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği lüks segmentteki markalar outlet mağazalarda tüketicilerle buluşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!