Startup Weekend ilk kez Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Startup Weekend ilk kez Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2012 00:00

Girişimci adayları “Startup Weekend"te projelerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

Haberin Devamı

Google ve Microsoft sponsorluğunda girişimciliğin desteklenmesi için çeşitli ülkelerde gerçekleştirilen, girişimci adaylarının projelerini geliştirme imkanı bulduğu “Startup Weekend” etkinliği, 5-7 Ekim 2012 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

10 ekip 54 saat çalışacak

Startup Weekend Ankara, TEPAV’ın koordinatörlüğünde sürdürülen “Küresel Girişimcilik Programı - Türkiye” kapsamında TOBB ETÜ ve Viveka İnkübasyon Merkezi işbirliğinde düzenlenecek. Etkinlikte seçilecek 10 ekibin, 54 saat boyunca 15 mentorun desteğiyle fikirlerini örnek ürün aşamasına getirmesi amaçlanıyor. Ücretsiz olan etkinliğe “ankara.startupweekend.org” adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor. Başvuracak adaylarda iş fikri şartı aranmazken, mobil fikirleriyle başvuracak girişimci adaylarının ise hali hazırda üzerinde çalışmakta olduğu projelerin değerlendirmeye alınmayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Türkiye’de ikinci kez

Startup Weekend, Moğolistan’dan Güney Afrika’ya, İngiltere’den Brezilya’ya dünya çapında 70’in üzerinde ülkede düzenleniyor. 45 binin üzerinde girişimciye ulaşan küresel ve kar amacı gütmeyen bir etkinlik olan Startup Weekend, daha önce İstanbul’da yapıldı. Ankara ise ilk Startup Weekend etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!