Soydaş’tan birlik çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Soydaş’tan birlik çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:28

Ankaragücü teknik direktörü Hayati Soydaş, “Bu kadar emeği boşa çıkarmamalıyız. Camiayı ayağa kaldırmak için göreve talip olduk, herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sivas Belediye karşısında son saniyelerde yediği golle sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılan ve lig sıralamasında 5. basamağa inen Ankaragücü’nde moraller bozuk. Teknik Direktör Hayati Soydaş, oyundan memnun olduğunu belirtirken, hedefe ulaşmak için birlik çağrısında bulundu. Sahadaki futbolu eleştirecek bir durumun olmadığını ileri süren Soydaş, futbol adına ne yapılması gerekiyorsa ortaya koyduklarını belirtip, “Üzerinde durmamız gereken başka şeyler var. Bir tane Ankaragücü var. Herkes bunun bilincinde olmalı ve kendine çeki düzen vermeli. Bu kadar emeği boşa saymamalıyız, destek vermemiz gerekiyor. Kısıtlı imkanlarla sahaya çıkıyoruz. Buna rağmen gerekli desteği göremiyoruz” dedi.

14-15 OYUNCU İLE İDMANA ÇIKIYORUZ

14-15 kişiyle idman yaptıklarını dile getiren Soydaş, şöyle konuştu:
“Bu konuda en ufak şikayetimiz yok. Sahaya 17 kişi çıkmayalım diye genç arkadaşlarımızı kadroya aldık. Verilen bu mücadeleyi basite almayalım, durumun ciddiyetine varalım. Takıma, sadece yönetim, teknik heyet ve futbolcu sahip çıkarsa bazı şeyler eksik kalır. Taraftarların da 90 dakika takıma destek vermesi lazım. Futbolcularımızın moral ve motivasyonunu ileriye taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Tribünden yansıyan olumsuz tezahüratlar, futbolcuları oyundan düşürüyor. Bu çok yanlış. Kimin, kiminle derdi varsa onunla çözmesi lazım. Bu sorunu Ankaragücü ile çözmeyeceksin, takımı bu duruma getiren kişilerle çözeceksin. Camiayı ayağa kaldırmak için göreve talip olduk. Bunlar tek başımıza yapacağımız işler değil. Herkes bir bütün olmalı. Bu eleştireler, 5 hafta önce neden yapılmalı diye sormak istiyorum. Bu kadar kısıtlı imkana rağmen iyi bir futbol sergiliyoruz, insanları memnun edemiyoruz. Sahadaki futbolu kimse eleştiremez, herkes kendini teknik direktör zannediyor. Ankaragücü çok büyük bir camia, camiamızın büyüklüğünü gösteren hareketlerde bulunmuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!