Sosyeteyi buluşturan baharın ilk partisi

Güncelleme Tarihi:

Sosyeteyi buluşturan baharın ilk partisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2011 00:00

Edit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Dökmeci ve eşi Gülin Dökmeci, geçtiğimiz günlerde verdikleri partiyle Ankara ve İstanbul sosyetesini buluşturdu.

Haberin Devamı

DÖKMECİ çiftinin Gölbaşı’ndaki Edit Lake Side Villaları’nda düzenlenen parti, Ankara ve İstanbul cemiyetini bir araya getirdi. Hazırlıkları günler öncesinden yapılan partide, tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Parti gecesi ay, dünyaya en yakın konumlarından birini almıştı. Evin sahip olduğu göl manzarası, ayın görüntüsüyle birleşince konuklar görsel bir şölen yaşadı.

200 seçkin davetli

Gecenin ev sahipleri Emre Dökmeci ve zarif eşi Gülin Hanım, tüm konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergiledi. Konuklar, ayrıca Edit Lake Side Villaları’nı da yakından görme fırsatı buldu.
Partiye Ankara ve İstanbul’un iş, sanat ve cemiyet hayatından 200 seçkin davetli katıldı. Geceye,çağdaş Türk sanatının önemli temsilcilerinden Haluk Akakçe ve Seçkin Pirim’in yanı sıra, Ebru Özdemir ve Murat Kışlalı çifti, Erdal – Funda Eren, Ali – Mehtap Özdoğan, Batuhan – Aslı Özdemir, Murat – Günseli Çeçen, Barış – Rezzan Haşemoğlu, Deniz – Larissa Türkkan, Serhan – Zeynep Bacaksız, Selçuk – Zeynep Börekçi, Sarp Evliyagil, Suat – Eda Durukan, Tuna – Elvan Turagay, Yasin - Nicole Özdoğan, Ali İhsan – Aynaz Özkaşıkçı, Oğul – Elif Türkkan gibi önemli isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!