Sosyete doğum gününde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Sosyete doğum gününde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2013 00:00

Son dönemde adını sosyal sorumluluk projeleriyle duyurmaya başlayan Nermin Kılınçarslan’ın doğum günü kutlaması, Ankara sosyetesini buluşturdu.

Haberin Devamı

Sosyete doğum gününde buluştu
‘LA BEBE’ MEKAN ADI OLDU
Behzat Ç. dizisiyle birlikte ‘la bebe’ sözcüğü tüm Türkiye’nin diline dolandı. Bu kadar popüler olmasına rağmen, bir mekana ‘la bebe’ isminin verileceği ise açıkçası aklıma gelmezdi. Evet ‘la bebe’ artık Ankara’da bir mekanın ismi olmak üzere. Tunus Caddesi’nde kısa bir süre sonra hizmete girecek olan bu mekan, Ankaralılık kültürünü Avrupalı görgüsüyle sunacakmış. Avrupa’daki bazı kafelerin örnek alınarak tasarlandığı mekanda, Ankara’ya özgü kültürel değerler aksesuar olarak kullanılacakmış. Ayrıca bölgedeki diğer mekanlardan farklı olarak genç sanatçıların çalışmalarını sergilemelerine de imkan sağlanacakmış. Bakalım Ankaralılar, ismiyle dikkat çeken bu mekana ne kadar ilgi gösterecek.
İsmi sosyal sorumluluk projeleri ve sanatsal etkinliklerle sıkça duyulmaya başlanan Nermin Kılınçarslan, yeni yaşını JW Marriot Otel içindeki Velocity’de kutladı. İşadamı Bülent Kılınçarslan’ın eşi, Kılınçarslan Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı’nın Başkanı Nermin Kılınçarslan’ın doğum günü partisine, yakın dostları katıldı. Partide Bülent Bey, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Çift, kimi zaman danslarıyla izleyenlerin beğenisini kazandı, kimi zaman da dj kabinine geçerek müzik yaptı. Gecenin dj’liğini ise Ali Sayar üstlendi.

Haberin Devamı

KAYITLI ABD ŞİRKETİ

Bu arada Kılınçarslan çiftiyle ilgili bir bilgiyi de vermeden geçemeyeceğim. 1996 yılında borçla şirket kuran Kılınçarslan ailesinin kaderi, İncirlik Üssü’nde yaptıkları küçük bir pist işiyle değişti. O işle birlikte Amerikalıların güvenini kazanan şirket, ABD’nin kayıtlı müteahhit şirketlerinden biri oldu. Şu anda ise dünyanın birçok yerinde inşaat işleri yapıyor. Çift, kısa bir süre önce açtıkları KAV Sanat Galerisi ile de, ünlü sanatçıların yanı sıra yetenekli gençlerin eserlerini sergilemelerini de imkan sağlıyor.

Mutfakta dört güzel

BAŞKENT sosyal hayatının dört gözde ismi Aynaz Özkaşıkçı, Carolina Tankal, Maria Bacaksız ve Nicole Özdoğan, önlük giyip mutfağı geçtiler. Turan Güneş Caddesi’ndeki beyaz eşya mağazası Enplus’ta gerçekleşen workshop’a katılan dört isim, ünlü aşçı Baron Meshkin eşliğinde yemek yaptılar. Gecenin mönüsünü ise garnitür, terbiyeli pirzola ve beyazpeynirli kek gibi yiyecekler oluşturdu. Eşleri mutfakta yemek hazırlarken, Ali İhsan Özkaşıkçı, Yasin Özdoğan, Cenk Tankal ve Serdar Bacaksız da, sohbet etme imkanı buldu. Gecenin dj’liğini ise Carolina Tankal’ın eşi Cenk bey üstlendi. Workshoplar düzenli olarak yapılmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Çağlayan ailesinin düğün telaşı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, büyük oğlu Çağan’ın ardından ailenin küçük oğlu Kaan’ı da evlendirmeye hazırlanıyor. Bakan Çağlayan’ın Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan 27 yaşındaki küçük oğlu Kaan, hayatını 5 yıldır birlikte olduğu aynı bölümden mezun olan Cansu Küliğ ile birleştirecek. Düğün, 12 Nisan’da Sheraton Otel’de yapılacak. Düğün tarihi yaklaştıkça, gecenin detayları da belli olmaya başladı. Törene, başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda bakan ve milletvekilinin katılması bekleniyor. Düğüne, yaklaşık 3 binin üzerinde davetli katılacakmış. Düğünün yapılacağı salon da, masa düzeni yerine kokteyl düzenine göre hazırlanacak. Gecede, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sahne alacak. Başbakan Erdoğan’ın aynı gece yapılacak bir başka düğünde daha şahitlik yapması bekleniyor. Erdoğan’ın o düğünden sonra katılacağı Çağlayan ailesinin düğününde ise uzun süre kalacağı ve Ebru Gündeş’i dinleyeceği söyleniyor. Bakan Zafer Çağlayan, düğünün önce Congresium Ankara’da yapılmasını istemiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!