Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Daha Çok Kişiye Ulaşacak

Güncelleme Tarihi:

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Daha Çok Kişiye Ulaşacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 11:09

Keçiören Belediyesi, sosyal sorumluluk çalışmalarının çok daha geniş kitlelere ulaşması için 5-6 Aralık’ta büyük bir kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
2. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi, Keçiören Belediyesi, Sistem ve Jenerasyon Derneği, aktiF-İz Gençlik Topluluğu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek. Sosyal sorumluluk projelerinin kalitesini arttırmak ve farklı disiplinler arası ağ kurulmasına olanak sağlamak amacıyla düzenlenecek kongrenin konu başlıkları ise ‘İmkanı Kısıtlı Gençler’, ‘Geri Dönüşüm’, ‘Sosyal Girişimcilik’, ‘Kadın’ ve ‘Proje Kalitesi’ olarak belirlendi. Kongreye sürdürülebilir projelere imza atan sosyal sorumluluk çalışanları, ulusal ve uluslararası düzeyde organize edilen projelerde yer alan proje katılımcıları, gönüllüleri, hibe veren kurumların temsilcileri ile sosyal sorumluluk çalışmalarında doğrudan veya dolaylı yoldan yer alan özel sektör temsilcileri katılacak.
Projelerin tartışılacağı ve gelişmeler ışığında yeniden şekillendirileceği 2. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi, 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Proje başvuruları sona eren kongrede stand açmak isteyenler 1 Aralık’a kadar başvurularını yapabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!