Son kez ‘perde’ diyecek

Güncelleme Tarihi:

Son kez ‘perde’ diyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 15:46

Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun haziran ayında her cumartesi-pazar seyirci ile buluşan ‘Geçmiş Zaman olur ki’ isimli oyunu, büyük beğeni topluyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Kültür Bakanlığı Geleneksel Türk Tiyatrosu Sanatçısı ve yönetmen Kenan Olpak’ın yaptığı, tek perde oyun seyircilerini zaman yolculuğa çıkarırken kahkahalarla güldürüp düşündürüyor. ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ oyunu Musiki Muallim Mektebi’nde 25-26 Haziran’da saat 19.00’da son kez sahnelenecek. Tiyatro severleri, Musiki Muallim Mektebi’ne davet eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, yaz boyu tiyatro, konser, konferans, sergi ve daha birçok etkinlikle değerli Mamaklı kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu’muza bu güzel eseri başarıyla sahneledikleri için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son kez ‘perde’ diyecek


EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ

Haberin Devamı

Öte yandan Mamak Belediyesi Yeşilbayır ve Kayaş Aile Merkezleri’ndeki kursiyerler, yıl sonu sergisi düzenledi. İğne oyalarından, ahşap boyamalara, amigurumi bebek yapımından, çeyizlik ürünlere, takı tasarımlarına kadar birçok el emeği göz nuru ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Başkan Murat Köse, “Aile merkezlerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırladıkları eserlerle farkını ortaya koydu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!