Sokakta gelinlik defilesine ilgi

Güncelleme Tarihi:

Sokakta gelinlik defilesine ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2010 00:00

Kırıkkale Valisi Güner, defile öncesinde yaptığı açıklamada, düğün sezonunun başladığına işaret ederek gürültü kirliliğinin önüne geçilmesi için vatandaşların törenleri kapalı alanlarda yapmalarını istedi.

KIRIKKALE’de ünlü mankenlerin de yer aldığı sokak defilesi izdihama neden oldu. Defileyi izleyen yüzlerce kişi mankenleri daha yakında görmek ve fotoğraflarını çekmek için birbirlerini ezdi. İzmir Caddesi’nde bir gelinlik firması tarafından sokakta gelinlik defilesi düzenlendi. Mankenler Senem Selçuk, Mehtap Şahin ve Elif Merve Çolak’ın yer aldığı defileyi Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Sanayi ve Ticaret Müdürü Vural Örsdemir izledi. Program çerçevesinde Türk Sanat Müziği sanatçısı Devrim Erdem de konser verdi. Gelinlik firmasının sahibi Ertuğrul Süngü ise bu sezon kreasyonlarında 70 model olduğunu belirtti.

Hediye gelinlik

Valİ Hakan Yusuf Güner, “Burada söylüyorum kim düğününü sokakta yapmazsa, çevreyi rahatsız etmezse, yaşlılara çocuklara rahatsızlık vermeyecekse, çevrede gürültü kirliliği yaratmayacaksa onlara gelinlik hediye edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından gelinlikle sahneye çıkan pop sanatçısı Devrim Erdem’in şarkıları eşliğinde gelinlik defilesi yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!