Sokak hayvanlarına kış maması

Güncelleme Tarihi:

Sokak hayvanlarına kış maması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 09:16

Çankaya Belediyesi ve Kahramankazan Belediyesi kış aylarında yiyeceğe ulaşmakta güçlük çeken sokak hayvanları için kuru mama dağıtımına başladı.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’ne bağlı ekipler Dikmen, Oran, Kırkkonaklar, Bademlidere, Zafartepe, Yaşamkent, Türkkonut, Dodurga, Konutkent, Çayyolu ve Yakup Abdal bölgelerinde dağıtım gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi yetkilileri, “Kış aylarında özellikle kar yağışı ve don olayının görüldüğü zamanlarda sokak hayvanlarının yiyeceğe ulaşması çok zor oluyor. Çalışmalarımızı bölgedeki yerel hayvan görevlileri ve hayvanseverlerle birlikte yapıyoruz” bilgisini verdi.

DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da belediye ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen mama dağıtım ve kontrol çalışmalarına katıldı. Oğuz, can dostlar için elleriyle mama ve yem bırakarak, “Yaşam alanımızı paylaştığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Onlara düzenli olarak mama ve yem bırakıyoruz. Gerekli sağlık kontrollerini yapıyoruz. Dostlarımıza destek olmak ve yardım etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Sokak hayvanlarına kış maması


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!