Siz yapmazsanız biz yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Siz yapmazsanız biz yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2022 16:10

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türközü Mahallesi’nde üç aydır bir caddenin asfaltlanmadığını belirterek ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Köse, “Size, 19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Siz yapmazsanız biz yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ta üç aydır bir caddenin asfaltlanmadığını belirterek ABB’yi ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Sosyal medya hesabından Türközü Mahallesi’ndeki 428. Cadde’nin bozuk yol görüntülerini paylaşan Köse, “Sayın Yavaş size, 19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız” dedi. Başkan Köse özetle şu ifadeleri kullandı:

CADDEDEN HABERİ YOK

“Güzel Mamak’a 3 aydır böyle bir eziyeti reva gören Mansur Yavaş hakkında vicdan sahibi olanları konuşmaya davet ediyorum. Sokaktan, caddeden haberi yok bunların. Ankara sahipsiz. Ankaramız beceriksiz Büyükşehir bürokratlarının insafına kalmış durumda. Yazıktır, günahtır. Bu rezaleti görecek Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de bir adam dahi yok demek ki. Mansur Yavaş, başkente yakışan, şehre değer katan tek bir icraat yapmadığı gibi rutin işleri bile beceremedi.

Haberin Devamı

Siz yapmazsanız biz yapacağız

BAŞLAYARAK HEMEN YAPIN

Boşuna demiyoruz kabile belediyeciliği ile doldurulmaz o koltuk diye. Tanırsan sevmezsin. Sayın Mansur Yavaş’a sesleniyorum. Derhal, Mamak halkına aylardır bu eziyeti yapanların görevine bugün son verin. Bu caddenin asfaltını bugünden başlayarak hemen yapın. Sayın Yavaş size, 19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!