Siyah Beyaz yolculuk

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz yolculuk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 14:38

Çektiği fotoğraflarda insanın iç dünyasına doğru çıktığı yolculuğu anlatan sanatçı Murathan Özbek’in “Siyah Beyaz” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Galeri Siyah Beyaz’daki sergi, 8 Mayıs’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Fotoğraf sanatçısı, yönetmen ve senarist Murathan Özbek’in “Siyah Beyaz” isimli fotoğraf sergisi, Galeri Siyah Beyaz’da sanatseverlerle buluştu.Serginin açılışına çok sayıda sanatsever ve davetli katıldı. Eserlerinde özellikle zaman, geçmiş, yokluk, yalnızlık ve bilinçaltı gibi konuları ele alan Özbek, Siyah Beyaz sergisi ile insanın iç dünyasına doğru bir yolculuk yaptığını söyledi. Modellerini, içinde bulundukları ruh halleri ve karakterleriyle bir bütün halinde izleyen Özbek, soyut hisleri fotoğrafla somutlaştırıyor. Özbek modellerini farklı mekânların, özellikle de doğanın büyüleyici atmosferiyle bütünleştiriyor. Sergi, 8 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek. 

2010’DA ÖDÜL ALDI

Bilgi Üniversitesi’nde fotoğraf dersi veren Murathan Özbek, 2010 yılında fotoğraf sanatçılığına başlamasının ardından, Sony’nin “Dünya Fotoğraf Ödülleri Melekler ve Şeytanlar Yarışması’nın büyük ödülünü kazanmış ve sergi açmıştı.

BAKMADAN GEÇME!