Sir Elton John başkenti mestetti

Güncelleme Tarihi:

Sir Elton John başkenti mestetti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2011 00:00

Rolling Stone dergisi tarafından gelmiş geçmiş en iyi 50 müzik sanatçısından biri olarak gösterilen “Sir” ünvanlı İngiliz şarkıcı Elton John, Ankara Arena’da hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 9 Bin kişiye konser veren Elton John, unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eşi Gülten Günay ve kızı Pınar Günay da yer aldı.

Haberin Devamı

DÜNYA turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen Elton John, İstanbul’un ardından Ankara’da konser verdi. Vokaliz Organizasyon tarafından düzenlenen Ankara Arena’daki konseri yaklaşık 9 Bin kişi izledi. Ünlü söylediği romantik şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Elton John, ilk şarkının ardından ayağa kalkarak hayranlarını selamladı ve Ankara’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Piyano başında dinleyenlere müzik ziyafeti sunan şarkıcı, konser sonunda ayakta alkışlandı.

Özel istekler

Konser başlama saatinden beş saat önce Ankara’ya gelen Elton John, bazı özel isteklerde bulundu. Ünlü şarkıcı, ph değeri açısından en iyi su markalarından biri olarak bilinen Evian marka su istedi. Ancak bu suyun Türkiye’ye girişinin yasak olması nedeniyle aynı değerlere sahip başka bir su markası temin edildi. Pizzayı çok seven Elton John ve ekibine 20 kutu pizza servis edildi. Ankara’da yaklaşık 10 saat kalan şarkıcı, konserin ardından ülkesine döndü.

VIP izleyiciler

Haberin Devamı

Konseri, izleyicilerin bir kısmı VIP biletlerle izledi. Konser öncesi, fuayede açık büfede yemek ve içecek ikramı yapılan izleyiciler arasında başkentin ünlü simaları da vardı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, konseri eşi Gülten Günay ve kızı Pınar Günay’la birlikte izledi. Geceye katılanlar arasında Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer ve eşi Mine Hanım, ASO Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Sevda Cenap And Müzik Vakfı Başkanı Mehmet Başman, Calista Otelleri’nin sahiplerinden Ali Özdoğan ve eşi Mehtap Özdoğan, Kavaklıdere Şarapları Murahhas Azası Ali Başman ve eşi Nazan Başman gibi davetliler yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!