Şimdi uyumlu çalışma zamanı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi uyumlu çalışma zamanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 16:38

TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kaya, “TÜRMOB, birbirimizle hesaplaşacağımız yer değil. Orası bir üretim yeri. Şimdi oradaki arkadaşlarla uyumlu bir çalışma dönemi geçirip mesleğin ve meslektaşın sorunlarını çözmemiz gerekir” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Kaya,
Ankara’daki TÜRMOB Olağan Genel Kurul ve Seçimleri sonrası bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Bursa’da yürütmüş oldukları mücadeleden bahseden Kaya, “Bize oy veren vermeyen bütün meslektaşlarımızın ve mesleğimizin sorunlarını çözmek için oradayız. TÜRMOB, birbirimizle hesaplaşacağımız yer değil. Orası bir üretim yeri. Şimdi oradaki arkadaşlarla uyumlu bir çalışma dönemi geçirip mesleğin ve meslektaşın sorunlarını çözmemiz gerekir. Ama arkadaşlar aynı alışkanlıklarını devam ettirmek istiyorlar. Biz de tepki göstererek direniyoruz. Direnmek ve keyfiyete son verecek birikimimiz var. Referansımız ahlak, vicdan ve hukuktur. Artık arkadaşların davranış biçimi bizim de davranış biçimimizi belirleyecek ve biz bu süreyi onlara tanıdık. Keyfi davranışlara son verilmez ise hukuka müracaat hakkımızı kullanacağız. Bizim davranış biçimimiz ve isteğimiz uyumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirmek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!