Sihirli flüte hizmet ödülü

Güncelleme Tarihi:

Sihirli flüte hizmet ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2009 00:00

Ankara Rotary Kulübü, dünyaca ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer'e "Meslekte Hizmet Ödülü" verdi. Dönem Başkanı ödülü verirken karakter, konuya olan hakimiyet ve ülkeye yararlığı olmak üzere üç kriteri dikkate aldıklarını söyledi.

DÜNYACA ünlü flüt sanatçımız Şefika Kutluer'e sanat hayatındaki başarıları ve çalışmalarından dolayı Ankara Rotary Kulübü tarafından "Meslekte Hizmet Ödülü" verildi. Hilton Otel’deki geceye İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili ve eşi Selva Marsili, Norveç Büyükelçisi Cecilie Landsverk, Slovakya Büyükelçisi Mitja Struklj ve eşi Miya Struklj, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Rüveyda Akbay, Pet Holding Patronu Güntekin Köksal ve rotaryanlar katıldı.

Hatıra fotoğrafı çektirdi

Gecede konuşma yapan dönem başkanı Haluk Aydemir, ödül verirken karakter, konuya olan hakimiyet ve ülkeye yararlığı olmak üzere üç kritere dikkat ettiklerini belirterek, Şefika Kutluer’in bu üç kriteri de fazlasıyla taşıdığını söyledi. Ödülünü Aydemir’in elinden alan Kutluer, bir sanatçının başarısının ardında çok yoğun ve zorlu bir çalışma olduğunu belirtti. Kutluer, bu zorlu çalışmaları yapabilmek için gerekli olan motivasyonun ancak, sanatçının icra ettiği sanatın anlaşılması ve paylaşılması ile sağlanabildiğini söyledi. Kutluer sözlerini şöyle sürdürdü; "Paylaştıkça artan en önemli şey sevgidir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!