SEZON ÜÇLEMESİ

Güncelleme Tarihi:

SEZON ÜÇLEMESİ
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 00:00

Kulüp başkanı Süleymanoğlu, “İnanılmaz karakterli oyunculardan kurulu, yenilgiyi kabul etmeyen bir takımımız var” dedi.

Haberin Devamı

Halkbank’ta ligde final sevinci yaşanıyor.

CEV CUP VE TÜRKİYE KUPASININ ARDINDAN AMAÇ TÜRKİYE LİG KUPASI’NI DA ALMAK

Antrenör Vukovic, “Finalde de galip gelerek sezonu 3 kupayla tamamlamak ve tarihe geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Başkent’in filedeki Kupa Canavarı Halkbank, sezonun üçüncü hedefine koşar adım gidiyor. 2012-13 sezonunun CEV Cup ve Türkiye Kupası sahibi Halkbank, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi yarı final serisinde Fenerbahçe Grundig’i 2-0’la eledi ve Türkiye Ligi finalini Arkas ile oynama hakkı kazandı.
İstanbul’daki ilk maçı 3-2 kazandıktan sonra Ankara’da yapılan serinin ikinci maçından da 3-0 galip gelerek finale yükselen Halkbank’ta başkan Selahattin Süleymanoğlu, maçın ardından inanılmaz bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.
Finale yükselmenin verdiği mutluluğun yanı sıra gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde ettikleri için de çok sevindiklerini ifade eden Süleymanoğlu, “Çok emek verdik, karşılığını aldık. Sezon başında takımın çoğunu değiştirmiştik. Gerçekten iyi fırça darbeleri atmışız. İnanılmaz karakterli oyunculardan kurulu, yenilgiyi kabul etmeyen bir takımımız var. Yönetim olarak oyunculardan istediğimiz tek şey terinin son damlasına kadar mücadele etmeleriydi. Onlar da bunu yaptılar ve sonuç çok güzel oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

VOLEYBOLUN YÜKLEDİĞİ YÜKSEK MİSYON

“Bundan sonra Türkiye’nin voleybolda bize yüklediği misyon daha da fazla” diyen Süleymanoğlu, “Biz de ona göre hareket ederek ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Zaten ediyorduk, ancak çıta yükseldi. Ona göre bir hareket planı yapacağız” ifadesini kullandı.
Finalde Arkas Spor ya da İstanbul Büyükşehir belediyesi ile eşleşeceklerini belirten Süleymanoğlu, şunları söyledi:
“İki takım da çok kaliteli ve zorlu takımlar. Dileğimiz centilmence, hak edenin kazandığı bir maç olsun. Türkiye’de çok iyi takımlar var ve çok büyük bütçeler yatırıp, çok emek veriliyor. Sahip çıkmak lazım. Bundan sonraki süreçte hakem karalarının da daha adil ve özenli olmasını diliyoruz. Hakem karalarının oyunun üstüne çıkmamasını arzuluyoruz.”

Haberin Devamı

ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK

Antrenör Veselin Vukovic, Fenerbahçe Grundig karşısında ilk iki setin bekledikleri gibi zor geçtiğini kaydetti.
“Fenerbahçe Grundig için bu maç son şanstı” diyen Vukovic, şöyle devam etti:
“Bu maçta oyun karakterimizi çok iyi yansıttık ve nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Finale yükseldik, ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde etmek de bizi bir o kadar mutlu etti çünkü kulüp yönetimi her zaman en yükseği hedefliyor.”
Final maçı için bir şey söylemenin zor olduğunu ifade eden Vukovic, sözlerini şöyle tamamladı:
“Final bir muamma çünkü biz tamamen bu maça odaklanmıştık. Muhtemel rakiplerimizden biri Arkas Spor. Çok güçlü bir takım. Kafa kafaya geçen bir final maçı olacaktır. Finalde de galip gelerek sezonu 3 kupayla tamamlamak ve tarihe geçmek istiyoruz. Yöneticiler, oyuncular ve tabii ki çok iyi çalışan teknik kadroma teşekkür ediyorum. İzleyenler hep oyunculara odaklanır, ancak oyuncuların arkasında ciddi emek sarf eden bir ekip var. Gerçekten çok iyi bir teknik ekibim var. Hepsini kutluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!