Sezon finalini yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Sezon finalini yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 02:03

Çekimleri Ankara’da yapılan Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet dizilerinin oyuncuları ve teknik ekibi, sezon finalini renkli bir parti ile yaptı. Partiye katılan dizi ekibi, oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki yıl aynı başarıyı devam ettireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

MGA Yapım tarafından ekranlara taşınan ve çekimleri Ankara’da yapılan Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet dizileri, sezon finalini yaptı. Oyuncular, teknik kadro, yönetmen ve senaristler, idari kadrodan oluşan dizi ekipleri, finali düzenlenen parti ile kutladı. Mühye’deki Vişne Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen kutlamaya, Serhat Nalbantoğlu, Yıldırım Şimşek, Nusret Şenay, Olcay Kavuzlu, Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Osman Karakoç, Mert Altınışık gibi çok sayıda isim katıldı.

Yemekle başlayan gece, canlı müzikle devam etti. Yaklaşık bir aylık bir tatile giren ekip, sezon final partisinde felekten bir gece yaşadı. Bol bol dans edip eğlenen dizi ekipleri, geçtiğimiz sezon yakaladıkları başarıyı önümüzdeki sezon da sürdüreceklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!