Şevval Sam sahne aldı

Güncelleme Tarihi:

Şevval Sam sahne aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 01:45

Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılı kutlamalarına, Türk müziğinin sevilen sesi Şevval Sam konseri ile başladı.

Haberin Devamı

Binlerce ilçe sakininin ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik ettiği konserde, Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Demetevler Kerkük Caddesi’nde gerçekleştirilen konserde vatandaşlara seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugünü tatil saymayın. Bugün nerede olursak olalım Zafer Bayramı’nı doya doya kutlayın ve düşünün. Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun ilkelerini sonsuza kadar yaşatacaktır” dedi. Sanatçı Sam ise “Bir Cumhuriyet kadını olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Başkentlilerle birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum. Bugün bir kadın olarak bu sahnelerde şarkı söyleyebiliyorsak Atatürk’ün sayesindedir. İyi ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarıyız. Yaşasın Cumhuriyet” diye konuştu.
Öte yandan Başkan Yaşar bürokratlarıyla birlikte önce Belediye Hizmet Binası önünde, ardından da Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!