Sesimizi duyan yok

Güncelleme Tarihi:

Sesimizi duyan yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 16:34

Çukurambar’da, mahallelinin daha önce sprey boyayla ‘Yavaş dur’ yazdığı noktada önceki gün yine kaza oldu. İki servis aracının çarpıştığı kazada 6 kişi yaralanınca, Çukurambar Mahallesi muhtarı isyan etti: “Nefesimiz kesildi, sesimizi duyan yok. Burada aşırı sürat yapanlara karşı trafik lambası şart.”

Haberin Devamı

Çukurambar Mahallesi Budapeşte ve 1459. caddelerin kesiştiği kavşakta, önceki akşam anaokulu personelini taşıyan servis aracı ile okul servisinin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. İki aracın da devrildiği kazada, personelleri taşıyan araçta sıkışan 2 kişiyi itfaiye erleri güçlükle kurtardı. Daha önce de aynı noktada birçok kazanın yaşandığını belirten mahalleli, “Bu yolda bir sorun var. Muhtara da başvurduk, burada ne kadar apartman varsa her bir sakini trafik lambası istiyoruz” diye isyan etti. Kazanın ardından Ankara Hürriyet’in ulaştığı Çukurambar Mahallesi muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak şunları söyledi:

6 AYDIR BEKLİYORUZ

“Büyükşehir’e 6 aydır mahalleliden gelen şikâyetleri iletiyoruz. Bir kişi hayatını yitirdi, yüzlerce kişi yaralandı ama ilgilenen yok. Bizlere, bölgedeki araç sayısının az olmasından dolayı sinyalizasyon yapamayacaklarını söylüyorlar. Burada önemli olan kazalara ve can kayıplarına önlem alınması. Bölgede alınan önlemler yeterli değil. Bir türlü yeterli önlem alınmadığı için bölge hız tutkunlarının uğrak mekânı haline dönüştü. Kaza tehlikesinin yaşanmadığı gün yok. Nefesimiz kesildi, sesimizi duyan yok. Burada aşırı sürat yapanlara karşı trafik lambası şart.”

Haberin Devamı

Sesimizi duyan yok

İKİ SERVİS ÇARPIŞTI

Çukurambar’da önceki gün meydana gelen kazada Sabri S. idaresindeki 06 C 1170 plakalı boş servis otobüsü ile özel bir anaokulunun öğretmen ve personelini taşıyan Fatih H. yönetimindeki 06 FB 0222 plakalı servis minibüsü çarpıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!