Seri ilanın şampiyonları

Güncelleme Tarihi:

Seri ilanın şampiyonları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 00:00

Ankara Hürriyet, bir yıl boyunca başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken 10 seri ilan ajansını Hürriyet VIP salonda ödüllendirdi. Törende konuşan Hürriyet Gazetesi Bölgeler Reklam Koordinatörü Nilgün Çetin, 2006 ve 2007 yıllarının çok başarılı geçtiğini vurguladı.

HİZMETİ veya bir malı, çok kısa sürede geniş bir kitleye ekonomik bir şekilde ulaştırmanın en etkili yolu olan Ankara Hürriyetin "Seri İlan Ödülleri" yapılan bir törenle sahiplerini buldu.

Geleneksel hale gelen "Hürriyet Seri İlan Ödülleri" töreni gazetenin VIP salonunda ajansların katılımı ile gerçekleştirildi.

2006 yılında, başarılı olan ve ilk 10’a giren seri ilan ajansı sahipleri gösterdikleri yüksek performansın karşılığında ödüllerini gazetenin yazarlarından ve yöneticilerinden aldı.

Törende Hürriyet Gazetesi Bölgeler Reklam Koordinatörü Nilgün Çetin de, 2006 yılının başarılı geçtiğini ifade ederken, 2007 yılında seri ilanların Ankara Hürriyet’in içine alınmasının da başarıyı arttırdığını vurguladı. Çetin, 2007 yılının da seri ilan alanında çok başarılı geçtiğini ifade etti.

Hürriyet Gazetesi’nin seri ilanlardaki payının 2007 yılında yüzde 87 olduğunu belirten Çetin, 2008 yılında ise bu başarıların katlanarak devam etmesi için değişik projeler üzerinde çalışıldığını söyledi.

Hürriyet VIP salonda düzenlenen ödül töreni ve kokteylinde bir araya gelen Ankaralı seri ilan ajanslarının yöneticileri ve sahipleri, sıcak bir ortamda sohbet etme fırsatı da buldu.

Törende birinci olan Koçak Reklam’ın sahibi Salih Koçak ödülünü Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Enis Berberoğlu’ndan aldı.

İŞTE İLK ON

1. KOÇAK REKLAM

2. BUZ REKLAM

3. ÇAĞRI REKLAM

4. ELKİN REKLAM

5. GÜLTEKİNOĞLU

6. DİVA REKLAM

7. POSTA REKLAM

8. ARSEL REKLAM

9. KÖMEN REKLAM

10.VOLKAN REKLAM
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!