Seri ilan ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Seri ilan ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2012 00:00

Ankara Hürriyet, 2010 ve 2011’de başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken seri ilan ajanslarını, Park Fora Restoran’da düzenlenen törende ödüllendirdi.

Haberin Devamı

HİZMETİ veya bir malı, çok kısa sürede geniş bir kitleye ekonomik bir şekilde ulaştırmanın en etkili yolu olan Ankara Hürriyet’in “Seri İlan Ödülleri” yapılan törenle sahiplerini buldu. Geleneksel hale gelen “Hürriyet Seri İlan Ödülleri” töreni Park Fora Restoran’da ajansların katılımı ile gerçekleştirildi. Geçmiş yıllardan farklı olarak, 2010 ve 2011 ödüllerinin birlikte verildiği törende Ankaralı seri ilan ajanslarının yöneticileri, sıcak bir ortamda sohbet etme fırsatı da buldu.
2010 ve 2011 yıllarında, başarılı olan ve ilk 10’a giren seri ilan ajansı sahipleri gösterdikleri yüksek performansın karşılığında ödüllerini Hürriyet Gazetesi’nin seri ilan yöneticilerinden aldı. Ödül törenine ajans yöneticilerinin yanısıra Hürriyet Gazetesi’nden Bölgeler Reklam Koordinatörü İris Cıngı, Bölgeler Reklam Grup Müdürü Gülümser Bubik, Ankara ve İç Anadolu Reklam Müdürü Senem Öncüler Çetin, Ankara Reklam Müdür Yardımcıları Simla Ergüven, Zeynep Karataş  ve Seri İlan ekibinden Mehmet Ali Ayan ve Göksel Büyükkayaer katıldı.
Öte yandan Koçak Reklam’dan Salih Koçak da 2010 yılı ikincisi, 2011 üçüncüsü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!