Şehit aileleri için 90 bin lira

Güncelleme Tarihi:

Şehit aileleri için 90 bin lira
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 00:00

Türk Polis Teşkilatı’nın 168’inci kuruluş yılı Başkent’te çeşitli etkinliklerle kutlandı. Polis eşlerinin açtığı sergiden elde edilen 90 bin TL, şehit ailelerinin çocuklarının eğitimi bağışlandı.

Haberin Devamı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168’inci Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları, Başkent’te renkli görüntülere sahne oldu.
Emniyet bünyesinde kurulan “hobi merkezi”nde ortaya çıkan ebru, yağlı boya tablolar, su altı resimler sergilendi. “Emniyet Mensupları Ebruli Yaşam Sergisi-Bulutumsu Renklerin Ahengi” adlı ebru sergisinde 46 adet yağlı boya, 29 adet su altı resimleri ve 600 adet ebru olmak üzere yaklaşık 700’e yakın eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergiden elde edilen 90 bin lira ise şehit, gazi, malul, emekli ve çalışan emniyet personelinin yüksek öğrenim gören çocuklarına verildi.

CECELİ KONSERİ

Polis ve aileleri ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle de eğlendi. Polis kıyafeti giyen ve polis motosikleti ile konser alanına gelen Ceceli, şarkıları ve danslarıyla izleyicileri coşturdu. Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen konsere Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay, emniyet mensupları ve aileleri izledi. Ceceli, konserine “Es” adlı şarkısını seslendirerek başladı. Ünlü sanatçının şarkılarına hayranları da eşlik etti. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da hayranlarını büyüleyen Ceceli, izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

FUTBOL OPERASYONU

Kuruluş kutlamaları kapsamında emniyet mensupları ile ulusal gazetelerin polis muhabirleri futbol müsabakasında karşı karşıya geldi. 60 dakikası büyük bir mücadele ve seyir zevkine sahne olan mücadele 18-15 emniyet takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. Üst klasman hakem Özgüç Türkalp’in yönettiği maçın sürpriz ismi Kaçakçılıktan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Öztürk oldu. Asayiş Müdür Yardımcısı Arif Canlı ile Ankara Trafiğinde hatalı sürücülere geçit vermeyen Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Köse ortaya koyduğu oyunla göz doldurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!