Şaşmaz Bulvarı ihalesi bugün

Güncelleme Tarihi:

Şaşmaz Bulvarı ihalesi bugün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 22:55

Şaşmaz Sanayi Bulvarı’na neşter vurmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, 2 köprülü kavşak yapımı için bugün ihaleye çıkacak.

Haberin Devamı

Köprülü kavşaklar, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) ile Ankara Bulvarı Şaşmaz Kavşağı arasında yer alan 2473. Cadde ve 2474. Cadde kesişiminde bulunan kavşağa yapılacak. Çalışmanın tamamlanmasıyla hem Şaşmaz Sanayi Sitesi trafik akışı hızlanacak hem de Batıkent-Çayyolu güzergâhının trafik yoğunluğu giderilecek. Şaşmaz Kavşağı’nda meydana gelen yığılmaları önleyecek projeyle geçişler daha güvenli hale gelecek, ana yol üzerindeki sağa ve sola dönüşler kontrollü sağlanmış olacak. Köprü üstü 2 gidiş-2 geliş olarak yapılacak proje kapsamında sanayi dönüşlerinin yapılacağı yan yollar da 2 şerit olarak hizmet verecek.

Şaşmaz Bulvarı ihalesi bugün


SERVİS ARAÇLARINA ŞEFFAF KABİN MONTAJI

Haberin Devamı

Ankara Zabıtası, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak için yoğun mesai harcıyor. Son olarak Sincan’da hem pazarcı esnafına hem de vatandaşlara siperlik, maske ve dezenfektan dağıtımı yapılırken, ilçedeki C plakalı servis araçlarına da şeffaf kabin montajı gerçekleştirildi. 90 dezenfektan dağıtımı yapan Ankara Zabıtası, pazar yerinde ise toplam 4 bin maske ve 200 siperlik dağıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!