Sarhoş doktor taksici kovaladı

Güncelleme Tarihi:

Sarhoş doktor taksici kovaladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2007 00:00

Alkollü olarak kullandığı araçla taksiye çarpan Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Adem Karabıyık, kavga ettiği taksiciyi silah çekerek kovaladı.

ZİYA Gökalp Caddesi üzerinde gece saat 24.00 sıralarında bir bardan çıkarak otomobiliyle evine gitmek isteyen Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Adem Karabıyık, Enver Karakuş yönetimindeki taksiye çarptı. Kazanın ardından araçtan inen Karabıyık ve Karakuş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü.

ARABA CEPHANELİK GİBİ

Karakuş, ruhsatsız olduğu öğrenilen silahını çıkararak önce havaya, ardından taksiciye doğru ateş etti. Ekiplerce gözaltına alınmak istenen Karabıyık, taksicilerin kendisine saldırdığını ve kaşının yarıldığını öne sürdü. Polis, gözaltına alınmamak için direnen Karabıyık’ın ellerini arkadan kelepçeleyerek karakola götürdü. Ekipler, silahı buldu. Karabıyık’ın otomobilinde 20 adet mermi ile 22 adet av tüfeği fişeği ele geçirdi. "6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet, alkollü araç kullanmak ve darp" suçlarından adliyeye sevk edilen Karabıyık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!