Şampiyonu ziyaret eden Başkan Demirel: Bize Süper Lig yakışır

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonu ziyaret eden Başkan Demirel: Bize Süper Lig yakışır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 18:19

Şampiyonu ziyaret eden Başkan Demirel: Bize Süper Lig yakışır

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel ve Kulüp Başkanı Hasan Kartal, 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğu garantileyen Etimesgut Belediyespor futbol takımını antrenmanda ziyaret ettiler. Antrenmanı izleyen iki başkan, daha sonra futbolcularla bir araya geldiler, onlara baklava ikram ettiler.
DEMİREL: HEDEF SÜPER LİG
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, teknik direktör Taner Öcal ve futbolcuları kutlayarak, "Hepiniz çok iyi bir mücadele ortaya koydunuz, çok çalıştınız. Hem futbolunuzla hem de örnek davranışlarınızla büyük bir başarı elde ederek ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu garantilediniz. Bundan sonraki hedefimiz önce 2. Ligi şampiyon olarak tamamlamak ve PTT 1. Ligi'ne çıkmaktır. Asıl hedefimiz ise Etimesgut'u süper lig takımı yapmaktır. Yarım milyonu aşkın nüfusa sahip Etimesgut'umuza süper lig yakışır" diye konuştu.
KARTAL: İYİ BİR EKİP RUHU YAKALADIK
Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal da takım içindeki uyuma dikkat çekerek, "Her yönüyle ekip ruhuna sahip bir takım olduğumuz için şampiyon olduk. Takım içindeki uyum ve arkadaşlık en süt düzeydeydi. Sizleri tebrik ediyorum. Kalan maçlarımızı da kazanacağınıza inanıyorum" dedi.
ÖCAL: HEDEF 79 PUAN
Teknik Direktör Taner Öcal da yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin 3 maçı da kazanarak ligi 79 puanla şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Kendilerine verdiği destek için Başkan Demirel ve Hasan Kartal'a teşekkür eden Öcal, başarı çıtasını daha da yukarılara çıkaracaklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!