Saklıfest’te Mor ve Ötesi Emre Aydın fırtınası esti

Güncelleme Tarihi:

Saklıfest’te Mor ve Ötesi Emre Aydın fırtınası esti
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2008 00:00

Festivalde bugüne kadar Mor ve Ötesi, Sakin, Gren, Emre Aydın, Arto Tunçboyacıyan, Yaşar Kurt ve Grup Seksendört sahne aldı.

EUROVİSİON’da bu sene ülkemizi temsil edecek olan rock grubu Mor ve Ötesi’nin yanı sıra, sevilen gruplar Sakin ve Gren, ilk gün sahne aldı. Akşam başlayan konserler zincirinde finali Mor ve Ötesi yaptı.

Festivalin ikinci gününde ise Emre Aydın, Arto Tunçboyacıyan, Yaşar Kurt ve Grup Seksendört sahne aldı. Çok sayıda şarkıcı ve grubun sahne aldığı Saklıfest’e ikinci günde de Başkentli gençler büyük ilgi gösterdi.

SANATÇILAR TAM NOT ALDI

Arto Tunçboyacıyan, Yaşar Kurt ve Grup Seksendört’ün de sahne aldığı ikinci günün finalinde, sevilen şarkıcı Emre Aydın hayranlarının karşısına geçti. "Afili Yalnızlık" şarkısıyla yakaladığı başarıyı sonraki çalışmalarında da elde eden Emre Aydın, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Mekanı dolduran yüzlerce gencin heyecanı Aydın’ın sahneye çıkmasıyla doruğa ulaştı. Aydın, sevilen şarkılarını söylediği gecede performansıyla hayranlarından tam not aldı.

Moral depoladılar

Başkentli gençlerin büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Mor ve Ötesi grubu, Türkiye’yi temsil edecekleri Eurovision öncesi Ankara’da büyük moral depoladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!